Inner beauty is great, but a little makeup never hurts

Make-up workshops

Wil jij alleen of samen met je favoriete gezelschap genieten van een gezellige activiteit, dan is een make-up workshop een leuk idee. Je komt alleen, per twee of met een groepje tot zes personen stap voor stap leren hoe je jezelf eenvoudig mooi opmaakt met twee looks die helemaal op JOU zijn afgestemd. Wil je daarnaast ook nog leren hoe je huid het beste te verzorgen dan kan dat worden toegevoegd aan de workshop.

We gaan aan de slag met de minerale make-up van Mii. Make-up op minerale basis is gezonder voor de huid, verstopt de poriën niet en geeft een natuurlijk resultaat met een mooie, frisse glow. De mineralen werken kalmerend op een reactieve huid en worden zelfs door de meest gevoelige huidjes goed verdragen.

De benodigdheden en de producten voorzie ik, samen met een drankje en iets om te knabbelen tussendoor. Je hoeft dus aan niets te denken.

Na de workshop is er nog de ruimte om vragen te stellen en om make-up aan te kopen.

Kan ik aansluiten bij een workshop in groep?

Soms organiseer ik zelf workshops in groep waar je dan individueel bij kan aansluiten. Hou de social media in de gaten of neem contact op als je hiervoor interesse hebt.

Het is ook mogelijk om individueel of per twee een workshop te volgen. Nog een andere optie is een 1 op 1 sessie waar ik jou op maak met persoonlijk advies. 

Wat-kost-dat?!

De prijs per persoon is 35,00 euro voor de workshops met drie tot zes personen en voor de 1 op 1 sessies waar ik jou op maak. Wanneer je aansluitend op de workshop voor minstens 75,00 euro make-up aankoopt, dan vervalt de deelnamekost (per persoon).

De prijs per persoon is 75,00 euro voor een duo workshop en 99,00 euro voor een individuele workshop. Hier vervalt de deelnamekost na aankoop van 150,00 euro aan make-up aansluitend op de workshop.

Zin om een workshop te boeken of nog een vraag? Plan je workshop via de knop onderaan.

"Het was een supertoffe workshop! Heel interessant en veel bijgeleerd. Ook alles er rond was leuk, toffe omgeving en gezellige sfeer. Er was ruimte voor ons om vragen te stellen. Alles was goed voorbereid en alles stond klaar. Leuk dat we er zo direct konden invliegen. Ook fantastisch was dat jij iedereen persoonlijk advies gaf qua kleur en stijl."
- Claudia